STATUSBILD

image54

Jag ba hittade en cool bild på oss när vi typ minglar omkring!

Vad har Brolle gjort med frillan?

Vad kul det är förresten när det inte går att ladda upp bilder. Eller det kanske bara är för mig just för stunden. Och eftersom jag just för tillfället inte har något annat att irritera mig på så blir det just bildproblemet. Lite Ben&Jerrys fick mig dock på bättre humör på direkten.

Jag sitter och tittar på Körslaget på TV4 och det är ju liite underhållande i alla fall, men mest väntar jag på Sing A Long för där är det tre snygga killar med ikväll. Mums, jag gillar idén E.M.D. Men förresten vad har Brolle gjort med sitt hår? Tillbaka med gamla säger jag bara! Då var han som snyggast, och det vet jag fler som tycker, ulala..

Grejen var ju den att jag skulle visa upp lite bilder, men vi väntar med det. Okej?

PUSS VÄNNER

Crazy little thing

Nu sitter jag uppe i pappas lägenhet i Stockholm och tittar på Disneydags i min ensamhet! Jag är sådär sjukligt trött och det känns som att klockan åtminstone skulle vara nio.

Idag var det härligt att träffa Pernilla igen och återvända till Kulturhuset. Det gick bra att fota även fast det var en liten utmaning, men sådant gillar vi ju. Jag fick även ett till jobb så det blir att åka upp till huvudstaden om några veckor igen, vilket känns riktigt bra måste jag säga. Förresten snackade vi med en kändis idag, nämligen Katarina Ewerlöf, vilket kändes typ status! Eh, nästan i alla fall.

Jag skulle egentligen åka hem till min faster tillsammans med mamma och pappa ikväll men jag stannade kvar här. Jag orkade helt enkelt inte. Jag måste väl vila upp mig för i natt kommer bröderna hit efter en hel dags festande och de är dem som är diskreta. Oh nej. Imorn sätter vi oss alltså i bilen med färd mot Motala igen. Mina bakfulla bröder, mamma, pappa, lille Harry och så jag.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på grannen som spelar gitarr och sjunger. Jag kan inte göra annat än att småle.

P & K
Soffan

Kalas, grädde och poker

image52Jag är i princip nyss hemkommen. Kvällen spenderades med trevliga människor och allt från poker, grädde, hockey och lakrisshot hemma hos Jimmie. Nu är jag trött och borde verkligen sova för om ca sju timmar går färden upp mot Stockholm och då blir det fota av. Det kommer att bli härligthärligt.

Annars har jag vandrat runt på stan idag (kors i taket) och bara handlat lite småsaker. Senare var det kalas hemma hos min lille prins Kevin som fyller hela 2 år idag.  Han älskar verkligen paket och man blev helt varm i hjärtat när han blev så lycklig.

Nej nu ska jag slänga ner datorn på golvet och somna sött i min sängen under almanackan med snygga killar. Mums!

Take care!
Sofie

Fotojobb

Jag fick höra att hemsidan som jag tog bilder till uppe i Stockholm hade uppdaterats och var därför tvungen att rusa in och kolla upp det hela. Jag måste säga att jag är nöjd med resultatet. Ibland är det faktiskt skönt att vara nöjd. Kolla gärna in det hela på http://www.gladaankan.se/ där jag är fotograf till alla bilder. På lördag åker jag förresten upp till Stockholm igen för ännu ett fotojobb. Ibland är det allt härligt att vara Soffan A!

image51


Oj, nu blev det mycket bilder

Jo nu blev det helt plötsligt en himla massa bilder, men det är för att jag sitter på mammas och pappas dator och här finns det ju en himla massa kul. Och sen för att jag är jäätesugen på att ta porträttbilder. Typ sådär sjukligt sugen. SÅ kom hit och klä av dig så ska här plåtas! Här kommer alltså en himla massa blandade bilder som jag tog i somras. Men jag vill ta mer nu. Snälla kom?!






"Tjat, tjat, tjat, det är det enda man hör från dig!"

Det är sjukt vad detta lov har gått fort. Jag har verkligen inte ens hunnit reagera på att det har varit lov, och detta är liksom det sista man har, ups!

Mamma
och jag åkte och lunchade idag också, och det är ju aldrig fy skam. Väl på plats träffade vi även storebror Ante och det är alltid trevligt. Helt oplanerat åkte jag sedan in till stan och träffade Jessica så det blev ett härligt möte med henne ett par timmar. Sedan kom Maria, Sofia och Sarah och hämtade mig och vi begav oss till mig för lite våfflor och fruktsallad. Ska det va så ska det va! Jag har med andra ord haft en trevlig dag, så det är ju egentligen inte konstigt att dagarna bara flyger iväg!

Nu sitter jag och väntar på Efterlyst, för det är nästan mitt favoritprogram. Eller nej, det lät fel, men det mest intressanta programmet! Hur ska jag klara mig utan Linnéa är dock min största fråga?

K & H
Sofie

Bilder från i fredags



Det blev inte allt för mycket bilder och inte så många som inte ska hålas interna om man säger så. En trevlig kväll var det i alla fall! De två sista är bilder väl inne på Harrys. Herregyd asså vilken kväll! Snart kör vi igen!!

Nya kap, balklänning och mysfilm

Det blen en himla massa spring på stan i dag också, dock i Motala. Det var inte fy skam det heller faktiskt. Mamma var sällskapet och det är nog alltid bäst ändå. Vi lunchade även och hade det allmänt trevligt. Jag kom hem med en himla massa leggings, ett snyggt linne och en kofta. Mm, mamma är snäll!

Snart ska jag och min syster åka hem till Sanna som ska sy min balklänning. Jag ska lämna över mitt tyg och hon ska ta mått på mig. Vad läskigt ändå, men det blir nog himla bra till slut. Dock håller jag på och ändrar mig hela tiden angående utseendet på den, meeeen det blir bra det också. Mitt tyg är i alla fall det snyggaste, mums!

Senare ikväll ska jag nog sno en Beckfilm av syster och mysa till med ett stort täcke. Mm, det är bland det bästa jag vet. Jag ska även lägga ut bilderna från i fredags, då var det minst sagt fest. Nu taggar vi inför nästa fest. Vi är nog bäst på fest, eller vaddå nog? Vi är festen, och roligast är det nog dagen efter!

O A O
Sofie

Kläder, puss



Jajamän, och där har vi lite bilder på mina nya kap, för min Hanna ville faktiskt se bilder och jag är ju inte sämre än att jag fixar det.
Min snygga oversize t-shirt är från Monki och den kostade 180 spänn och var det dyraste jag köpte idag (!!).
Linnet är från Gina, 99 kr, och likaså byxorna är från Gina och kostade lika mycket. REA!!
Mest nöjd är jag nog ändå över mina helt vanliga svarta strumpbyxor som endast kostade 29:90. Jo jag är faktiskt stolt. Jag är så ekonomisk att jag nästan blir rörd!


Nu ska jag käka champinjoner. Love!

Hej and welcome så att säga

Jo jag lade ju ner det där med att blogga, men jag kände ganska snabbt att jag faktiskt saknade det hela, så här är jag igen. Nu är zophieelisabeth borta och här är nu istället fiifien, hejaheja!

Idag blev det en heldag i Linköping tillsammans med Maria, Sofia och Sarah, och ja, nu har jag faktiskt lite ont i fossingarna. Men det var värt det, för jag kom hem med en himla massa trevligt fynd måste jag säga. Maria och Sofia testade även en massa snygga balklänningar och Sofia blev ju nöjd och minst sagt snygg. Marre däremot var lika snygg hon men desto mer kräsen, men hon hittar nog något snyggt hon också!

Nu funderar jag på att ta ett bad och massera mina små vader och njuta av vattnet mellan mina små tår.

Förresten så vet jag att min design är skitsnygg för tillfället. Gult och lila i äkta Färjestadanda. Mm jag gillar't, Färjestad alltså!

P & K
Sofie



Okej, jag fixade till designen helt själv!! *Stolt*

RSS 2.0